0
My order
Add items to comparison
Add items to wish list

Xanthan gum E415 (China)

SKU 02-03-CH-001
Out of stock
Description

Xanthan gum E415 (China)

 

Ксантанова камедь продукується мікроорганізмом Xanthomonas campestris в процесі ферментації. Будучи экзоклеточным гетерополисахаридом, ксантанова камедь переважно використовується як згущувач, а також вважається найбільш ефективним стабілізатором для суспензій, емульсій і рецептур багатокомпонентних продуктів, заснованих на суспензіях твердих частинок у водній фазі.

Володіючи значною стійкістю до дії ферментів, чудовою термостабільність і здатністю виявляти свою дію в широкому діапазоні Ph і при високих концентраціях спирту, ксантан визнаний за свої широкі функціональні можливості в найрізноманітніших сферах застосування.

Ксантан складається з лінійно пов'язаних 1,4 молекул ^-D-глюкози, які утворюють основну ланцюг, де кожна друга глюкозна ланка містить бічний ланцюг з трьох моносахаридных одиниць. Трисахарид бічного ланцюга включає ланку глюкуронової кислоти, з'єднану 1,4 зв'язком з кінцевою одиничною ланкою маннозы, що прилягає до основного ланцюга. Приблизно половина кінцевих маннозных ланок містить піруватну групу, а неконцеві - ацетатную групу при шостому вуглецевому атомі. Ці відгалуження від основного ланцюга, які складають майже 60% колекули ксантана, саме і обумовлюють більщість з його унікальних властивостей.

Головна властивість – збільшення в'язкості рідини при додаванні речовини в дуже малій кількості (зазвичай менше 1%). На відміну від інших загусників, ксантанова камедь володіє стабільними властивостями в дуже широкому діапазоні температур (від -18 ºС до 120 ºС) і кислотності (від 2 до 12 pH).

 

Застосування:

У продуктах харчування часто зустрічається в соусах і салатах. Хоча по своїй природі добавка не є емульгатором, вона допомагає зберігати однорідність консистенції продукту.

В хлібобулочній промисловості при нестачі клейковини в борошні добавка Е415 додається в тісто, для додання йому більшої в'язкості і клейкості.

У виробництві майонезів добавка застосовується для поліпшення зв'язуванності штучних яєчних білків і жирової емульсії.

Крім того добавка допомагає зменшити втрати рідини при термічній обробці та подальшому зберіганні харчових виробів.

 

 

  • Worldwide – from 20 USD;
  • Nova Poshta – by rates of the delivery service;
  • UkrPoshta – by rates of the delivery service;
  • Urgent delivery in Irpin & Kyiv by Uklon app – by rates of the delivery service;

More about delivery

 

  • Transfer to a current account (Privat);
  • Cash on delivery (not for all products).

Зрозуміло, переважна більшість товарных позицій, що представлені в нашій крамниці, належать до групи продовольчих товарів. Продовольчі товари, згидно до українського законодавства, не подлягають до обміну чи поверненню.

Проте, мы розглядаємо кожний випадок індивідуально та намагаємося максимально задовільнити вас – наших клієнтів, и дотепер жоден кліент не лишився из невирішеною проблемою після звернення. У жітті стаються різноманітні випадки і кожен з них заслуговує уваги. Притомні вимоги та доречні зауваження завжди беруться до уваги. Наші клієнти у разі невдоволення товаром можуть розраховувати на безоплатну заміну, повернення чи знижку.

Звісно, ми не можемо прийняти претензії, що виникли внаслидок неякісной роботы служби доставки.

Також, доставку позицій, чутливих до високих чи низьких температур (фруктові пюре, шоколади та інше) ви замовляєте на власний розсуд та на сласний ризик. Ми, в свою чергу, докладаємо всі можливі зусилля задля збереження продуктів протягом доставки, але спека – є спека, а шоколад – це шоколад))) Будь ласка, робіть такі замовлення обачно!

 

€1
Compare
Sign in
to add this item to wishlist

Notify me when back in stock
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Features
Form Powder
Обратимый No
Country China
A new review or comment
Sign in with
Rate this item
Send
Up

We care about your privacy

This website uses cookies for marketing and statistical purposes and for a secure and optimal site experience. You can change this in your browser settings. Click on the «Accept cookies» button to consent using cookies. You can read more on the User agreement page.