0
Мій кошик
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

Ксантанова Камедь E415 (КНР)

Артикул 02-03-CH-001
Немає в наявності
Опис

Ксантанова Камедь E415 (КНР)

 

Ксантанова камедь продукується мікроорганізмом Xanthomonas campestris в процесі ферментації. Будучи экзоклеточным гетерополисахаридом, ксантанова камедь переважно використовується як згущувач, а також вважається найбільш ефективним стабілізатором для суспензій, емульсій і рецептур багатокомпонентних продуктів, заснованих на суспензіях твердих частинок у водній фазі.

Володіючи значною стійкістю до дії ферментів, чудовою термостабільність і здатністю виявляти свою дію в широкому діапазоні Ph і при високих концентраціях спирту, ксантан визнаний за свої широкі функціональні можливості в найрізноманітніших сферах застосування.

Ксантан складається з лінійно пов'язаних 1,4 молекул ^-D-глюкози, які утворюють основну ланцюг, де кожна друга глюкозна ланка містить бічний ланцюг з трьох моносахаридных одиниць. Трисахарид бічного ланцюга включає ланку глюкуронової кислоти, з'єднану 1,4 зв'язком з кінцевою одиничною ланкою маннозы, що прилягає до основного ланцюга. Приблизно половина кінцевих маннозных ланок містить піруватну групу, а неконцеві - ацетатную групу при шостому вуглецевому атомі. Ці відгалуження від основного ланцюга, які складають майже 60% колекули ксантана, саме і обумовлюють більщість з його унікальних властивостей.

Головна властивість – збільшення в'язкості рідини при додаванні речовини в дуже малій кількості (зазвичай менше 1%). На відміну від інших загусників, ксантанова камедь володіє стабільними властивостями в дуже широкому діапазоні температур (від -18 ºС до 120 ºС) і кислотності (від 2 до 12 pH).

 

Застосування:

У продуктах харчування часто зустрічається в соусах і салатах. Хоча по своїй природі добавка не є емульгатором, вона допомагає зберігати однорідність консистенції продукту.

В хлібобулочній промисловості при нестачі клейковини в борошні добавка Е415 додається в тісто, для додання йому більшої в'язкості і клейкості.

У виробництві майонезів добавка застосовується для поліпшення зв'язуванності штучних яєчних білків і жирової емульсії.

Крім того добавка допомагає зменшити втрати рідини при термічній обробці та подальшому зберіганні харчових виробів.

 

 

  • Нова Пошта – за тарифами служби доставки;
  • УкрПошта – за тарифами служби доставки;
  • Термінова доставка в Ірпені та Києві службою Uklon – за тарифами служби;
  • Інші Країни – від 20 USD

Більше інформації про доставку

 

  • Переказ на розрахунковий рахунок (Приват);
  • Наложений платіж (не для всіх товарів).

Зрозуміло, переважна більшість товарных позицій, що представлені в нашій крамниці, належать до групи продовольчих товарів. Продовольчі товари, згідно до українського законодавства, не подлягають до обміну чи поверненню.

Проте, ми розглядаємо кожний випадок індивідуально та намагаємося максимально задовільнити вас – наших клієнтів, і дотепер жоден кліент не лишився из невирішеною проблемою після звернення. У жітті стаються різноманітні випадки і кожен з них заслуговує уваги. Притомні вимоги та доречні зауваження завжди беруться до уваги. Наші клієнти у разі невдоволення товаром можуть розраховувати на безоплатну заміну, повернення чи знижку.

Звісно, ми не можемо прийняти претензії, що виникли внаслідок неякісной роботи служби доставки.

Також, доставку позицій, чутливих до високих чи низьких температур (фруктові пюре, шоколади та інше) ви замовляєте на власний розсуд та на власний ризик. Ми, у свою чергу, докладаємо всіх можливих зусиль задля збереження продуктів протягом доставки, але спека – є спека, а шоколад – це шоколад))) Будь ласка, робіть такі замовлення обачно!

 

34
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань

Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Форма Порошок
Обратимый Ні
Країна Китай
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.