Кількість
|
Вартість
|
||
|
Інулін Фрутафіт® HD (Sensus)
Інулін - полісахарид (пребиотик), що складається із залишків фруктози з одиничними залишками молекул глюкози. Отримують інулін з коріння цикорію (Cichorium intybus) шляхом екстракції в гарячій воді. Пребіотічна цінність інуліну полягає в тому, що в шлунку шляхом часткового гідролізу з нього утворюються цінні для нас речовини – так звані фруктоолігосахаріди.
Інулін є природним розчинним харчовим волокном і походить від коренів рослини цикорію. Цей харчової інгредієнт також називають волокном кореня цикорію, і він володіє значними, науково доведеними перевагами для здоров'я. Інулін можна застосовувати для розробки смачних, здорових харчових продуктів. Крім збагачення волокон, він може використовуватися для заміни цукру і жиру при одночасному поліпшенні смаку.
Інулін Фрутафіт® в харчових продуктах:
- покращує смак і смакове враження в продуктах зі зниженим вмістом жиру.
- має високу водоутримуючу здатність, яка сприяє утворенню щільного гелю з приємним смаковим відтінком жиру, і реологічними властивостями, в значній мірі подібними властивостям жиру (особливо Фрутафіт®).
- є важливим інгредієнтом для формування структури в харчових продуктах з низьким вмістом жиру і без вмісту жиру.
Переваги для здоров'я: - здоров'я кишечника. Інулін стимулює зростання корисних кишкових бактерій (таких як біфідобактерії), які сприяють гарному руху кишечника і травленню.
- зниження рівня глюкози в крові. Інулін рекомендується для діабетиків.
- серцево-судинні захворювання. Інулін допомагає знизити рівень холестерину в крові і рівень глюкози. Споживання харчових волокон, мабуть, пов'язано зі зниженим кров'яним тиском і зниженням ризику гіпертонії, серцевих захворювань і метаболічного синдрому.
- менше калорій. Інулін містить 50% калорій цукру.
- управління вагою. Інулін збільшує обсяг і уповільнює процес випорожнення їжі зі шлунка.