Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ізомальтоолігосахарид ІМО 900 – харчові волокна (Z&F Sungold)
Ізомальтоолігосахарид - продукт, отриманий з кукурудзяного крохмалю за допомогою ферментації, новий тип натурального джерела солодкості, впроваджений японською технологією переробки ферментів.
Це просунутий замінник цукру. Ізомальтоолігосахариди найчастіше використовуються в напоях, молочних продуктах, кондитерських виробах і смажених продуктах.
ІМО є сумішшю коротколанцюгових вуглеводів, що може мати властивість стійкості до травленню. IMO міститься в деяких продуктах харчування, а також вробляється в промислових масштабах. Хоча изомальтоза міститься в деяких продуктах харчування, таких як мед, у формі дисахариду, вона поводить себе, як і всі інші дисахариди, і легко засвоюється.
ІМО знаходить глобальне визнання виробниками харчових продуктів для використання в широкому діапазоні харчових продуктів, особливо напоїв та закусочних / батончиків. ІМО використовується здебільшого як джерело харчових волокон. Однак IMO також використовується як низькокалорійний підсолоджувач у різних продуктах харчування, таких як хлібобулочні та кондитерські вироби. Оскільки ІМО приблизно на 50% солодший, ніж сахароза (цукор), він не може замінити цукор у співвідношенні один до одного. Однак ІМО має меньше побічних ефектів порівняно з іншими олігосахаридами того ж класу. Тому цій молекулі вуглеводів приділяється все більша увага з боку виробників харчових продуктів у Північній Америці, а також у Європі.