Кількість
|
Вартість
|
||
|
Пектин Acid Free (Sosa)
Підходить для без кислотних багатих кальцієм речовин. Можливе використання без додаткового додавання цукру. Змішування з молочними , горіховими продуктами, не кислими фруктами.
Властивості: Це загусник, спеціально призначений для виробництва молочної та ферментованої продукції. При дозі 0,5-2% та після застигання, він допомогає отримати кращу консистенцію у застигших або збитих молочних продуктів.
Використання: Змішайте з цукром і застосуйте, енергійно перемішуючи. Доведіть до кипіння.
Застосування: Молочні продукти та багаті кальцієм.
Спостереження: Синерезу немає. Термореверсивний від 40 до 60 ° C.
Як працює: Гелювання молочних продуктів і ферментованих продуктів з низьким вмістом жиру, стабілізація кремів, желе без кислоти.
Алергени: Алергенів немає
Дозування:
Флани: 0,5-0,7%
Заварні креми: 1-1,2%
Желе: 1,5-2%