Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гелеутворюючий і загущуючий агент. Використовується для приготування джемів та мармеладів без цукру або з низьким вмістом цукру.
Властивості: Це загусник та / або желюючий агент, спеціально призначений для виготовлення продуктів на основі фруктів. У дозі від 0,5 до 1,5% залежно від необхідного складу та текстури.
Використання: застосовувати, енергійно перемішуючи. Доведіть до кипіння. Додати кислоту.
Застосування: Фрукти та продукти, багаті кальцієм. Мінімальна кількість доданого цукру не потребується.
Спостереження: Термореверсивна від 40 до 60 ° C.
Використання: фруктові джеми з низьким вмістом цукру або кальцію, мало цукру або кальцію.
Алергени: Алергенів немає
Дозування:
Джеми: 0,5-0,8%
Креми та желе: 1-1,3%