Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цитрусовий пектин з швидким гелеутворенням. Може використовуватися під час випічки.
Властивості: Це загусник та / або желюючий засіб (у присутності цукру та кислоти), спеціально призначені для приготування консервів, у дозі від 0,3 до 0,50%, залежно від необхідної рецептури та текстури.
Використання: змішайте пектин з цукром. Додайте м’якоть, енергійно помішуючи. Доведіть до кипіння і додайте кислоту.
Застосування: Придатний pH: 3,1-3,5. Мінімум 50% доданого цукру + кислота.
Спостереження: Термореверсивний.
Використання: варення зі шматочкамі, швидкозастигаючі желе та хлібобулочні начинки.
Алергени: Алергенів немає
Дозування:
Джеми: 0,3-0,5%
Желе та мармелади: 0,5-1%