Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тар-тар – Винний камінь у порошку (Louis Francois)
Крем тартар, винний камінь, гідротартрат калію або Е336
Це все назви калієвої солі винної кислоти складу KHC4H4O6. Міститься в соках багатьох рослин і плодів, значною мірою у винограді. Це побічний продукт виноробства. В кондитерській справі ми використовуємо цю добавку при взбиванні меренги для бісквітів, макарон на французський мерензі, тощо. Винний камінь робить вашу меренгу більш стабільною та кремовою.
В нашому магазині ви знайдете цей товар від французського виробника Louis Francois. Заводська упаковка 1кг, фасуємо у зручну паперову упаковку від 50г
Луї Франсуа, який народився в 1882 році, був самоучкою, захоплювався роботами Луї Пастера та інших учених того часу. Він створив свою лабораторію в Парижі і заснував власну компанію в 1908 році.
Невдовзі він зацікавився проблемами збереження, текстури та емульгування, які виникають у харчових продуктах.
Він розробляє фірмові страви на основі натуральних продуктів, таких як агар-агар, гуміарабік, трагакант і яєчний порошок, які використовуються в кулінарії.
Понад століття LOUIS FRANCOIS увічнює цю пристрасть до інновацій та досконалості. Виробничий майданчик і лабораторія розташовані в районі Парижа.
Louis FRANÇOIS виробляє та продає по всьому світу широкий асортимент продуктів для пекарської, кондитерської, шоколадної, морозивної та гастрономічної промисловості.
Довговічність пристрасті та ноу-хау вимагає уваги та зосередження.Протягом трьох поколінь LOUIS FRANCOIS дотримується цієї традиції з суворістю, креативністю та скромністю.